Opbergmanden

Opbergmanden

WELKOM

Welkom op de website opbergmanden.Een opbergmand is niet zomaar een mand waar u wat spulletjes in opbergt.Wanneer U iets wilt opbergen kan dat ook in een kast of in een andere ruimte in de woning.Een opbergmand heeft namelijk twee functies en de belangrijkste functie is de decoratieve functie.Een mooie opbergmand is eigenlijk gewoon een stukje van het interieur.Of het nu om een mand gaat in de woonkamer of een mand in de kinderkamer het maakt steeds deel uit van het interieur of eigenlijk het maakt deel uit van de woninginrichting.Het is niet voor niets dat er zoveel verschillende opbergmanden zijn.En dan bedoelen wij verschillende stijlen of designs.Immers een landelijk ingerichte woonkamer kan meestal niet gecombineerd worden met een uiterst moderne opbergmand.En anders om kan natuurlijk ook niet.Op deze website hebben wij verschillende soorten en modellen opbergmanden verzameld van heel veel verschillende webwinkels.Wilt U een mand online bestellen klikt dan op de afbeelding en U komt vanzelf in de webwinkel van de aanbieder.Het bestellen gaat heel makkelijk en vaak is achteraf betalen ook geen probleem.Wij wensen U nog een fijne dag en veel kijkplezier op deze mooie website.

Mand Olifant

(02)Een stevige en handige opbergbox voor de kinderkamer.Doe na het spelen het speelgoed hierin en de kamer is weer netjes.

naar de website

Theedoos bruin

Een bijzonder leuk en sfeervol rotan mandje of doosje op thee in op te bergen.Het is een rieten mandje met negen vakjes om negen soorten thee in te doen.

naar de website

High Tea Mand

Ga er eens een da op uit met de fiets en neem deze makkelijke mand mee om alle picknickspullen in op te bergen.Het is een handige mand met twee vakken.Met het grote ronde hengsel is de mand makkelijk te verplaatsen.

naar de website

Sebra Village Mand

(02)Dit is weer een mooie ronde katoenen opbergmand voor de kinderkamer.De mand is versierd met afbeeldingen van een auto, kraan, huis en nog meer leuke dingen voor een kind.

naar de website

paraplumand

(70) Een paraplubak uit de collectie van Riviera Maison met een handige vlakverdeling.Geheel gemaakt van gevlochten rotan in een natuurlijke bruine kleur met de tekst Umbrella

naar de website

Handed By Mand

(02)Een prachtige grote kunststof opbergmand welke tot stand is gekomen door geduldig vlechtwerk.Deze mand is namelijk helemaal met de hand gevlochten.

naar de website

Wijnfles Houder

Deze leuke kleine rieten wijnfles-houder is eigenlijk in de eerste plaats bedoeld ter decoratie.De houder kan gewoon op de grond gezet worden of aan de lederen riem aan de muur opgehangen worden.

naar de website

Curver Mand

(02)Een hele handige en stevige Curver opbergmand met deksel.Dus gewoon alle troep erin en het is weer netjes in huis of op de slaapkamer van de kinderen.

naar de website

Witte Fruitmand

Hier ziet U een luxe en stijlvolle ovalen rotan fruitmand in de kleur wit.Deze mand past heel goed in een modern interieur.

naar de website
Nostalux Buitenverlichting